Moje ime je Maja in vsak, ki me pozna ve, da obožujem kuhanje, naravo, glasbo, mojo psičko Dinah, dobro knjigo ter da zelo rada preživljam čas s svojo družino in prijatelji.

V želji, da izgubim nekaj kilogramov sem se že v srednji šoli začela zanimati za razne diete, hrano, telovadbo, fitness, aerobiko….Ni je stvari, ki je nisem poizkusila, da bi dosegla tisto “popolno telo”, ki sem ga imela v svoji glavi.

Vse to je pripeljalo do tega, da sem postala obsedena s svojim videzom, kar se je nazadnje končalo z depresijo ter anoreksijo.

Osem let nazaj sem se odločila, da imam vsega dovolj ter da ne želim več tako živeti! Dovolj je bilo samokritike, nizke samopodobe, slabega počutja, zdravstvenih težav…Odločila sem se, da svoje zdravje vzamem v svoje roke!

V vsem tem času sem z namenom, da pomagam sebi prebrala ogromno knjig, obiskala mnogo seminarjev in tečajev ter pridobila mnogo znanja na področju zdravja, nutricionistike in dobrega počutja, pred enim letom pa sem se odločila, da svoje znanje tudi dopolnim in potrdim z diplomo iz celostnega pristopa k zdravju.

Vpisala sem se na svetovno priznano in vodilno šolo na področju nutricionistike v New Yorku Institute for Integrative Nutrition*, kjer sem pridobila certifikat za delo kot Integrativni Health Coach.

Delam z raznoliko paleto strank – moškimi, ženskami, mladimi, vodji podjetij, upokojenci, športniki, manj aktivnimi posamezniki in tudi s prekomerno težkimi osebami. Moja filozofija je namreč takšna, da ne obstajata en način prehranjevanja in ena dieta, ki bi ustrezala vsakomur! Vsi smo različni, zato moje delo zajema delo z ljudmi iz vseh družbenih slojev.

Kljub temu pa sem se še posebej specializirala za delo s pametnimi mladimi ženskami, ki imajo težave z izbiranjem boljših življenjskih in prehranskih odločitev.

Opogumljam jih, da popolnoma in v celoti sprejmejo sebe in svoje telo ter jim pomagam, da s pomočjo bolj zdravih izbir dosežejo svobodo in maksimizirajo svoje potenciale. Podpiram jih v iskanju ravnovesij v življenju, tako da lahko le-tega kreirajo po svoje in ga ustvarijo točno takšnega, kot same želijo.

Moje izobraževanje pa se vsekakor ne konča tukaj! Trenutno sem v postopku pridobivanja značke IHCA (mednarodno združenje health coachev), študij pa bom nadaljevala tudi na IHCU (International Health Coaching University), saj si želim pridobiti naziv master of science in health coaching.

Skupaj z mojim znanjem bova ustvarila popolnoma personalizirane korake, ki so v skladu s tvojimi cilji, in sicer z namenom, da ti omogočiva, da se premakneš v smeri svojega ideala zdravja – v tvojem telesu, tvojem življenju ter s tvojimi sposobnostmi.

Danes je zelo redko, da si vzamemo uro časa, da bi skupaj s strokovnjakom raziskovali svoje zdravstvene in življenjske cilje. Kot Certificirani Integrativni Health Coach ti pomagam ustvariti okolje, kjer lahko svoje cilje dejansko izraziš ter s pomočjo podpore z moje strani vse te cilje tudi dosežeš.

V času mojega izobraževanje sem bila izpostavljena različnim teorijam prehranjevanja, študirala pa sem tudi visoko efektivne tehnike coachinga, in sicer vse z namenom, da TEBI pomagam najti življenjski stil, ki ustreza TVOJIM potrebam.

Večina pristopov k zdravemu načinu življenja se osredotoča na kalorije, ogljikove hidrate, maščobe in proteine. Namesto da bi ustvarila seznam vseh prepovedi ter dobre in slabe hrane sama svoje kliente, v času našega skupnega sodelovanja, učim raziskovanja osnovnih izboljšav pri prehranjevanju ter uvajanja postopnih sprememb v njihovo življenje.

Ko se ti koščki sestavijo moji klienti ugotovijo, da se je njihovo življenje spremenilo mnogo bolj, kot so na začetku pričakovali.

Skupaj delamo na tem, kar želimo spremeniti v okoliščinah, ki so specifične izključno za njih in njihovo življenjsko situacijo.

Svojo diplomo sem pridobila pri Institute for Integrative Nutrition*, kjer sem študirala mnoge dietne teorije ter praktične metode življenjskega coachinga.

Kot tvoj health coach vrnem moč v TVOJE roke.

Spoznaj več o mojem izobraževanju in mojemu edinstvenemu pristopu k health coachingu.

Te zanima, kako lahko health coaching pomaga tebi?

Dajva se pogovoriti. 

Prijavi se na brezplačen prvotni posvet že danes